Chunsoo

Chunsoo is een energiebehandeling uit Zuid-Korea. Gegeven door speciaal opgeleide energiebeoefenaars zijn Chunsoo-behandelingen een eerste stap naar het terugwinnen van fysieke energie en emotioneel welzijn.

Beoefenaars gebruiken een unieke combinatie van acupressuur en geluid om diepgewortelde spanning en knopen uit het lichaam los te laten, terwijl ze je 'menselijke energie' opladen.

Hoe werkt het?

Beoefenaars stimuleren acupressuurpunten over het hele lichaam om blokkades en spanning los te laten en de natuurlijke stroom van Qi te versterken. Ze richten zich in eerste instantie op het gebied van de buik, waar emotionele stress vaak wordt opgeslagen. De spanning hier kan spijsverteringsproblemen en rugpijn veroorzaken. Vervolgens werken ze over belangrijke punten op de rug, schouders, nek, hoofd, armen en benen. Elke behandeling is individueel en afgestemd op het lichaamstype en de conditie van de cliënt.

Naast acupressuur gebruiken beoefenaars een ademhalingstechniek, die een specifieke geluidstrilling creëert om koppige knopen los te maken en energie diep in de energiekanalen te brengen. Vibratiegeluid heeft aangetoond een groter effect te hebben dan alleen aanraking.

Chunsoo kan het herstel van verschillende kwalen en aandoeningen ondersteunen. Het laadt uw menselijke energie op, ontgift uw systeem en heeft een kalmerend effect op de geest.

Chunsoo beoefenaars worden intensief getraind om de kracht van Qi te benutten, die door de behandeling wordt gegeven en ontgiften wat ze absorberen. Hun gevoeligheid stelt hen in staat om verschillende soorten energieblokkades te identificeren en advies te geven over manieren waarop u uw welzijn kunt verbeteren.

 

Primaire voordelen

  • Energie vernieuwing
  • Stress vermindering
  • Detox
  • Vrijmaken van spanning en pijn
  • Verlichting van angst en depressiviteit

Om te zien hoe we u kunnen helpen BEL ONS

Waarom boekt u niet voor een Chunsoo-behandeling met een van onze beoefenaars?
Qi Beoefenaar
Ervaar de kracht van Qi-energie van een speciaal opgeleide beoefenaar.
€ 40.00
Senior Beoefenaar
Ontvang energie, begeleiding en ondersteuning van ervaren beoefenaars, zodat u de juiste richting voor uw leven, gezondheid en geluk kunt vinden.
€ 50.00
Principaal Beoefenaar
Profiteer van het inzicht en de gevoeligheid van onze Principale Beoefenaars, die de oorzaak van uw welzijn kunnen vinden en u op weg kunnen helpen naar gezondheid en geluk.
€ 70.00

"Doordat ik jarenlang last had gehad van IBS en pijnlijke menstruaties, was ik volledig verrast toen mijn symptomen en daaropvolgende pijn op wonderbaarlijke wijze werden verminderd met energiebehandelingen. Ik verspreid het woord naar al mijn vrienden!"

Behandeling – veelgestelde vragen
Waarom moet ik energie ontvangen?

Mensen worden meer en meer overweldigd door de eisen van het moderne leven, die hun energie aftappen en ze ziek maken - we zijn ons vermogen om onze eigen menselijke energie te regenereren verloren. Chunsoo-behandeling is een eerste stap naar het opladen van onze menselijke energie, terwijl het lichaam ontgift wordt.

Hoe is een Chunsoo behandeling anders?

De unieke combinatie van acupressuur en geluid maakt het mogelijk om energie te ontvangen terwijl het energiesysteem wordt geopend. Omdat veel moderne kwalen voortkomen uit uitgeputte energiereserves, is Chunsoo een unieke manier om onze menselijke energie op te laden om het natuurlijke helende vermogen van het lichaam te ondersteunen.

Waarom gebruikt Chunsoo geluid?

De ademhalingstechniek creëert een vibratie, wat beweging is om energie of Qi dieper in het lichaam te brengen dan alleen met aanraking mogelijk is. De vibratie van het geluid helpt ook om hardnekkige en diep ingestelde spanning en blokkades op te lossen. Het is een unieke, krachtige en effectieve manier om het lichaam op te laden en te ontgiften.

Kan iedereen een behandeling krijgen?

Chunsoo-behandeling is geschikt voor alle leeftijden en wordt volledig gekleed ontvangen. Cliënten jonger dan 16 jaar oud moet worden vergezeld door een volwassene

Doet het pijn?

Chunsoo gebruikt acupressuur die tijdelijk ongemak kan veroorzaken, maar zodra blokkades en spanning worden vrijgegeven, voelt de cliënt zich normaal gesproken ontspannen en comfortabel. De gebruikte accupressuur druk kan worden aangepast aan de leeftijd, gezondheid en gevoeligheid van de cliënt. Informeer als u vragen hebt.

Kan ik een behandeling krijgen tijdens zwangerschap?

Ja. Informeer de behandelaar altijd voor de behandeling. Afhankelijk van het stadium van de zwangerschap wordt acupressuur gebruikt in verschillende delen van het lichaam en met wisselende druk. Tijdens de zwangerschap heeft de moeder extra energie nodig om zichzelf en de groei van haar kind te ondersteunen.

Welke fysieke problemen behandelt Chunsoo?

Chunsoo helpt het lichaam op te laden met energie om het eigen helende vermogen van het lichaam te stimuleren. Net als in de oosterse geneeskunde, richten behandelaars zich meer op de persoon dan op de ziekte. Chunsoo is echter heilzaam geweest voor mensen met spijsverteringsstoornissen, vermoeidheid, pijn, slapeloosheid en andere kwalen. Informeer alstublieft als u advies wilt over uw specifieke gezondheidsprobleem.

Welke emotionele problemen behandelt Chunsoo?

Chunsoo kalmeert de geest en laadt het lichaam opnieuw op. Het kan nuttig zijn ter ondersteuning van mensen die lijden aan angst, stress, depressie, woede, een laag zelfbeeld, gebrek aan focus of motivatie.

Pers
Chanting, Meditation, Jung Shim
Therapie van de maand
Chanting, Jung Shim
Chanting
Recharge, Energy Treatment
De carrièrevrouwen van vandaag wenden zich tot hekserij om te ontstressen