Jung Shim Klassen

Energieklassen vormen een belangrijk onderdeel van het Jung Shim-programma. Ze leren u om uw eigen 'menselijke energiebron – Qi’ - aan te boren en laten u zien hoe u die op een duurzame manier kunt vernieuwen.

Deze lessen zijn gebaseerd op Zuid-Koreaanse principes om 'menselijke energie' te benutten en een goedhartige, genereuze en menslievende gemoedstoestand te herwinnen. De lessen vinden plaats in een unieke ruimte genaamd de Saemtu, een vredige ruimte vol Qi-energie.

De lessen ondersteunen fysieke energie, emotioneel welzijn en spirituele ontwikkeling.

 

Klassen

Qi Klas
Coaching

Een Qi-les van een uur begint met het chanten van vibrationele geluiden. Hoewel het geluid aanvankelijk onbekend is, werkt het om de grote energiecentra te openen en het lichaam af te stellen om Qi (energie) te ontvangen, waardoor de deelnemers zich helder, kalm en gefocust voelen.

Wat volgt is een reeks van energiebewegingen om een goede circulatie van Qi door de energie meridianen te creëren. De bewegingen veranderen en ontwikkelen zich naarmate de deelnemer door het programma vordert. Energiebewegingen ontgiften het lichaam en openen verschillende energiekanalen totdat het hele systeem is verbonden. Bewegingen kunnen worden aangepast afhankelijk van de gezondheidstoestand en flexibiliteit van een persoon.

Tenslotte eindigt een Qi-klas met meditatie die is ontworpen voor zelfreflectie en het ophelderen van de geest. Door eerst energie te ontvangen via het chanten en de bewegingen, is het meditatieproces dieper en effectiever. Meditatie helpt om de tijdens de les ontvangen energie te absorberen en te verwerken.

Na de klas voelen de deelnemers zich over het algemeen kalm, helder, ontgift en energiek. Als een spirituele beoefening groeit de connectie met energie en vordert de persoonlijke ontwikkeling met elke klas.

 

Coaching bestaat uit inspirerende toespraken om energie, de Jung Shim-filosofie en de geest, te leren begrijpen, evenals individuele begeleidingssessies voor persoonlijke ontwikkeling.

Speciaal opgeleide energiebeoefenaars begeleiden u om de diepgewortelde blokkades in de geest los te laten die de vloeiende circulatie van energie verhinderen. Ze helpen u om het maximale uit de lessen te halen voor uw geluk en gezondheid.

 

Jung Shim klassen online

Alle lessen bij Jung worden live uitgezonden zodat u mee kunt doen, waar u ook bent in de wereld.

Informeer alstublieft om een online klas te proberen.

 

Lesrooster

Jung Shim-lessen hebben een flexibel rooster en er zijn maximaal 5 klassen per dag. Met een maandelijks lidmaatschap kun u deelnemen aan elke klas in het centrum of online. U werkt in uw eigen tempo door de stappen van het programma heen, met de hulp van de energiebeoefenaars. 

Tijd Ma, Di, Vrij Do Wo, Zat
11:00 Chanting Chanting Chanting
12:00 Qi Class Qi Class Qi Class
18:00 Qi Class    
19:10 Chanting Chanting  

"Na 6 maanden Qi training is mijn rugpijn verdwenen en tot nu toe is deze niet meer teruggekomen." Na bijna 20 jaren met pijn, hoef ik u niet te vertellen hoe blij ik ben: hoe meer ik train, des te meer vooruitgang ik maak – de conclusie is - het werkt!"

Jung Shim-lidmaatschap biedt u:
Onbeperkte toegang tot alle Jung Shim-klassen
Halve prijs Chunsoo-behandelingen
Gratis lezingen en workshops
Online lessen

Het lidmaatschap is maandelijks en kan elke maand of jaarlijks worden betaald:

€65 Maandelijks Lidmaatschap

€300 6 Maanden

€500 Jaarlijks Lidmaatschap - spaar €280!

 

Lid worden

 

Online lidmaatschap:

€50 Maandelijks lidmaatschap

Klassen – veelgestelde vragen
Kan iedereen deelnemen aan een Jung Shim Klas?

Jung Shim klassen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus van bekwaamheid. Bewegingen kunnen worden aangepast voor mensen met gezondheidsproblemen of voor diegenen die minder flexibel zijn. Deelnemers zitten normaal op een kussen op de vloer, maar stoelen zijn ook beschikbaar.

Wat draag ik

Leden kunnen een soort vechtsport uniform kopen voor comfort en gemak bij de bewegingen. U mag ook uw eigen comfortabele kleding dragen. Wij verzoeken u om sokken en een t-shirt/ top te dragen in plaats van een mouwloze top.

Ik kan niet zingen, kan ik dan wel chanten?

Chanten werkt met de ademhaling vanuit het energiecentrum in de buik. Je hoeft geen goede zanger te zijn om te kunnen chanten. De chant wordt tijdens de klas afgespeeld en je chant in een groep mee, dus u hoeft zich echt niet bedeesd te voelen.

Ik vind meditatie erg moeilijk en kan mijn gedachten niet stillen.

De lessen beginnen met chanten en bewegingen, ontworpen om de geest te kalmeren en stil te houden. Dit maakt meditatie gemakkelijker en dieper. De meditatie volgt stap voor stap richtlijnen die geschikt zijn voor beginners en mensen die worstelen met meditatie.

Hoeveel lessen worden aanbevolen?

Jung Shim-lessen volgen een flexibel rooster en u kunt elke klas zo weinig of vaak doen als u wilt. We verzoeken u om 10 minuten voordat de klas begint aanwezig te zijn. We raden aan om te beginnen met minimaal 2 lessen per week.

Ik ben geen spiritueel persoon, zal de klas bij mij passen?

De klassen zijn afkomstig uit Korea en komen voort uit een filosofie die oosterse en taoïstische leringen omvat. De lessen staan open voor iedereen, ongeacht hun religieuze, etnische of culturele achtergrond. We vragen de deelnemers om de etiquette en manieren van de klas te respecteren, waaronder buigen, net zoals in vechtsporten wordt gedaan.

Welke fysieke problemen kunnen Jung Shim-klassen verhelpen?

Jung Shim-klassen helpen het lichaam op te laden met energie om het eigen helende vermogen van het lichaam te stimuleren. Ze kunnen gunstig zijn voor mensen met spijsverteringsstoornissen, vermoeidheid, pijn, slapeloosheid en andere kwalen. Informeer alsjeblieft als u advies wilt over uw specifieke gezondheidsprobleem.

Welke emotionele problemen kunnen Jung shim-klassen verhelpen?

Jung Shim klassen kalmeren de geest en vullen de lichaamsenergie opnieuw aan. Ze kunnen positieve ondersteuning geven aan mensen die lijden aan angstaanvallen, stress, depressie, woede, een laag zelfbeeld, gebrek aan focus of motivatie. De klassen helpen om de druk van het moderne leven te verlichten, door een vredige en energieke omgeving te bieden.

Pers
Chanting, Meditation, Jung Shim
Therapie van de maand
Chanting, Jung Shim
Chanting
De carrièrevrouwen van vandaag wenden zich tot hekserij om te ontstressen