Het Jung Shim-energieprogramma

Helpt iedereen de kracht van zijn eigen menselijke energie te benutten.

Jung Shim leert mensen hoe ze kunnen bloeien in de wereld van vandaag door hun eigen bron van 'menselijke energie' aan te boren en te leren hoe ze deze op een duurzame manier kunnen vernieuwen, wat leidt tot een gezonder en gelukkiger leven.

Jung-Shim-centra zijn plaatsen van harmonie en positieve energie waar mensen hun uitgeputte energie, veroorzaakt door de stress en spanningen van het moderne leven, opnieuw kunnen opladen.

Jung Shim biedt u een energieprogramma dat bestaat uit een gepersonaliseerde combinatie van energieklassen, energiebehandelingen, energieverlossing en coaching, op basis van uw specifieke behoeften.

Het energieprogramma

Het Jung Shim energieprogramma bestaat uit een gepersonaliseerde combinatie van klassen, behandelingen, energieverlossing en levenstijlcoaching, gebaseerd of de specifieke behoeften van het individu.

Energieklassen
Leer uw 'menselijke energie' te gebruiken om het lichaam te herladen en de geest te kalmeren
Energiebehandelingen
Herstel het fysieke en emotionele welzijn door behandelingen op basis van acupressuur
Energieverlossing
Los geërfde energiepatronen op voor fysiek en emotioneel welzijn door genezing van de voorouders. Hernieuw de energie in thuis- en werkruimtes dankzij energie-verlossingstechnieken
Energiecoaching
Ontvang gepersonaliseerde energie- en levensstijlcoaching van onze speciaal getrainde energiebeoefenaars

Primaire voordelen

  • Energie vernieuwing
  • Stress vermindering
  • Detox
  • Vrijmaken van spanning en pijn
  • Verlichting van angst en depressiviteit

Om te zien hoe we u kunnen helpen BEL ONS

"Jung Shim heeft mijn leven veranderd. Ik moest mijn galblaas laten verwijderen, maar mijn arts is nu zo tevreden over mijn vooruitgang sinds de energiebehandelingen, dat ik geen operatie meer nodig heb."