Familie genezing

Verlossing van geërfde energiepatronen die ons leven, welzijn en onze relaties beïnvloeden.

Bij Jung Shim erkennen we dat onze energieniveaus kunnen worden beïnvloed door de levensstijl die we leiden, onze fysieke omgeving en onze emotionele patronen. Echter we geloven ook dat de energie van mensen kan worden beïnvloed door de geschiedenis en energie van hun familie. Dit noemen we karma.

In de afgelopen jaren is er een toenemende belangstelling ontstaan bij mensen om hun familiegeschiedenis te onderzoeken om te zien hoe hun leven is gevormd door eerdere generaties. We erven onze fysieke eigenschappen door onze genetische samenstelling, maar in het energiesysteem kunnen emotionele patronen, levenservaringen, herinneringen, pijn, gezondheidsproblemen en zelfs verslavingen worden afgedrukt en overgedragen aan toekomstige generaties. Het is niet ongebruikelijk dat grote gebeurtenissen of trauma's in het leven van mensen overeenkomsten vertonen met gebeurtenissen in het leven van hun voorouders.

Familiegenezing is een diepgaande en spirituele cursus aangeboden door Jung Shim om geërfde energiepatronen te wissen die ons leven, welzijn en relaties kunnen beïnvloeden. Het programma maakt gebruik van energie en geluid (vibratie) en is geworteld in de oude Oosterse traditie om voorouders te respecteren en het leven te waarderen.

Hoewel steeds meer mensen streven naar een gezonder en gelukkiger leven door veranderingen in het dieet, zelfontplooiing en spirituele beoefening, merken mensen dat ze nog steeds kwalen en patronen hebben die ze gewoon niet kunnen veranderen. Genezing van voorouders kan vaak de verandering zijn waar mensen naar op zoek zijn om hun karma en familiepatronen te verbeteren.

Als u meer wilt weten over het programma voor familiegenezing, boek dan een afspraak bij een senior behandelaar.

 

Lichaam, Geest en Ziel

Het menselijke leven is de harmonie van het fysieke en spirituele bestaan. We hebben een lichaam, geest en ziel die verbonden zijn. De ziel is onze oorspronkelijke staat, bestaat als licht, ons ware zelf en verbindt ons met het universum. De geest, die gedachten en emoties creëert, is de schakel tussen de ziel en het lichaam. Afhankelijk van de gemoedstoestand tijdens het leven, kan de ziel helderder of donkerder worden en kan de lichamelijke gezondheid verbeteren of degenereren.

Aan het einde van ons leven scheiden de ziel en het lichaam en deze harmonie en verbinding verandert. Het lichaam keert terug naar de aarde, de ziel leeft onzichtbaar voort en de geest moet langzaam uiteengaan. Maar sterke emoties en patronen die tijdens het leven zijn opgebouwd, kunnen de geest heel lang aan de ziel binden.

Veel mensen geloven dat de ziel na het verlaten van ons fysieke leven zal terugkeren naar zijn oorsprong en eeuwig zal leven in een staat van vrede en licht. Echter de staat van de ziel kan bij de dood permanent worden en zo niet in staat om te veranderen.

Op het moment van overlijden hebben de meeste mensen onopgeloste emoties, gehechtheden, spijt en verlangens die niet zijn opgelost. Zoals oude gebouwen hun geschiedenis in de muren houden, kan de energie van voorouders voortleven via de volgende generatie.

Onze voorouders zijn de wortels van de boom, wij zijn de stam en onze kinderen zijn de vruchten. Gezond fruit komt van gezonde wortels en we zijn de connectie. De zichtbare en onzichtbare werelden bestaan samen en voorouders kunnen vaak langer dan vier generaties rond hun levende nakomelingen verblijven.

Familiegenezing cursussen

Familiegenezing kan op elk moment worden uitgevoerd als onderdeel van het Jung Shim-programma of op zichzelf. Het is een diepe spirituele oefening die toewijding en verbondenheid vereist en het is belangrijk dat het programma resoneert met de deelnemer.

De eerste basiscursus bestaat uit vijf sessies, die we ceremonies noemen en plaats vinden gedurende een periode van vier weken met dagelijks chanten. Elke ceremonie duurt anderhalf uur en vindt plaats in de Saemtu, een ruimte opgeladen met Qi-energie. Deelnemers kunnen meedoen aan dagelijkse chantinglessen in Jung Shim-centra of online. 

Elke ceremonie heeft een arrangement van eten, fruit, bloemen en rijst. Dit is een aanbod om respect en dankbaarheid te tonen aan de bron, de natuur en de voorouders en is bereid met toewijding en liefde.

Het energiepatroon van voorouders verandert dagelijks door te chanten en energie te ontvangen, via het lichaam en de geest van de descendent. Het kan een uitdagend proces zijn voor de deelnemer, maar met diepgaande spirituele en energieke veranderingen voor het gezin.

Afstammingslijnen en cursuskosten

Familiegenezing kan worden aangeboden voor verschillende afstammingslijnen.

Er zijn acht belangrijke afstammingslijnen die ons leven beïnvloeden. Er kunnen ook extra lijnen zijn afhankelijk van andere relaties, adoptie of als iemand onlangs is overleden.

Alle afstammingslijnen kunnen worden geholpen tijdens dezelfde familie genezingscursus of de deelnemer kan ervoor kiezen om slechts een paar afstammingslijnen tegelijk te doen. Prijzen variëren afhankelijk van het aantal afstammingslijnen en of er iemand is overleden in de afgelopen drie jaar.

Het is raadzaam om een consultatie te boeken om de verschillende afstammingslijnen te bespreken die mogelijk van invloed zijn op u en die voor u het belangrijkst zijn. Prijzen starten vanaf EURO [FILL IN] voor de basiscursus en EURO [FILL IN] voor de inleidende cursus.

De familie van elke persoon is anders, boek daarom alstublieft een consultatie met een senior behandelaar als u meer informatie wilt.

 

"Ik heb vele jaren gewijd aan het volgen van een gezonde levensstijl en het verwerken van mijn emotionele patronen, maar er schenen altijd bepaalde dingen in mijn leven te zijn die ik niet kon verleggen of veranderen. Na het voltooien van de familiegenezing, voel ik een nieuw leven en uitzicht, alsof de deuren allemaal voor mij open zijn gegaan."

Familiegenezing veelgestelde vragen
Moet ik mijn familie meenemen?

Er is slechts één persoon in het gezin nodig om dit programma te doen, maar participatie van partners, broers en zussen, ouders en kinderen is welkom als ze openstaan voor het programma, graag willen meedoen en ondersteuning willen bieden.

Ik woon niet in de buurt van een centrum, hoe kan ik deelnemen aan het programma?

Het is mogelijk om deel te nemen via een ander land of andere stad, door online mee te doen aan de chantinglessen en ceremonies. Het programma is net zo effectief online als persoonlijke aanwezigheid, want het omgaan met energie is niet beperkt tot een plaats en tijd.

Ik weet niet veel over mijn familie

Het is niet nodig om een gedetailleerde stamboom te hebben om deel te nemen aan het programma, maar er is een consultatie vereist om de belangrijkste afstammingslijnen voor elke persoon vast te stellen.

Ik zou graag mijn familie willen genezen, maar ik ben geen spiritueel persoon

Het familiegenezings programma houdt ceremoniën en chanten in en zelfs als deze oefening onbekend is, is het belangrijk om je open te voelen voor de beoefening. Mensen van verschillende religieuze en culturele achtergronden hebben eraan deelgenomen en een voordeel en verbinding gevoeld.

Welke veranderingen kan ik verwachten van het familie genezings programma?

Familie genezing is een spirituele beoefening en er zijn geen garanties voor fysieke veranderingen of veranderingen in levensstijl. Het is een proces om het karma en de energie te helen die van vele generaties zijn doorgegeven. Het kan een heel ontroerend proces zijn, maar de ervaringen zijn verschillend voor elke persoon. Veel getuigenissen hebben positieve veranderingen getoond.

Ik hou niet van of spreek niet met mijn familie, waarom zou ik ze helpen?

Wanneer er in een gezin scheiding, pijn of trauma is, is het soms belangrijker om deel te nemen aan het programma als een manier om de patronen voor toekomstige generaties te verlossen en vrede te brengen en gezinnen in staat te stellen vooruitgang te boeken.

Zal het mijn fysieke en emotionele welzijn helpen?

We hebben een lichaam, geest en ziel en de drie zijn verbonden. Het verbeteren van onze energie en het verlichten van de geest van onze voorouders verandert het energiepatroon in ons leven. Het is een spirituele beoefening en niet een programma voor het genezen van onze fysieke of emotionele problemen, echter veranderingen die op een spiritueel niveau zijn aangebracht, kunnen in onze fysieke levens filteren. Veel mensen die deelnemen aan het programma hebben positieve en diepgaande veranderingen doorgemaakt.