Eenieder helpen om de kracht van hun eigen ‘menselijke energie’ aan te boren

Jung Shim leert mensen hoe ze kunnen bloeien in de wereld van vandaag door hun eigen menselijke energiebron aan te boren en op een duurzame manier te vernieuwen. Dit leidt tot een gezonder en gelukkiger leven.

Jung Shim vertaalt als ‘prachtige geest' en het programma is gebaseerd op Zuid-Koreaanse principes die de kunst beoefenen om onze ‘menselijk energie’ aan te boren, zodat we onze aangeboren goedhartige, gulle en medelevende aard – onze ‘prachtige geest’ - kunnen herwinnen en vernieuwen.

Jung-Shim-centra zijn plaatsen van positieve energie en harmonie waar speciaal opgeleide beoefenaars u leren hoe u uw evenwicht kunt herstellen en waar u vaardigheid krijgt om uw menselijke energie beter te beheren voor een gezond, gelukkiger leven, nu en voor de toekomst.

Het energieprogramma

Het Jung Shim energieprogramma bestaat uit een gepersonaliseerde combinatie van klassen, behandelingen, energieverlossing en levenstijlcoaching, gebaseerd of de specifieke behoeften van het individu.

Energieklassen
Leer uw 'menselijke energie' te gebruiken om het lichaam te herladen en de geest te kalmeren
Energiebehandelingen
Herstel het fysieke en emotionele welzijn door behandelingen op basis van acupressuur
Energieverlossing
Los geërfde energiepatronen op voor fysiek en emotioneel welzijn door genezing van de voorouders. Hernieuw de energie in thuis- en werkruimtes dankzij energie-verlossingstechnieken
Energiecoaching
Ontvang gepersonaliseerde energie- en levensstijlcoaching van onze speciaal getrainde energiebeoefenaars